Ja, hva er det med det?
Nå er det andre gangen jeg spiser kyllingkjøttdeig og finner uspesifisert, harde greier i det. Denne gangen fra Prior. Sist gang var kjøttet fra Den Stolte Hane. Er det sånn at man må forvente å tygge tenna sine ihjel, eller er kvalitetssikringa på kylling kjøttdeig så dårlig at nesten alt slipper igjennom???
Første gangen det skjedde, ble jeg ferdig med maten før jeg så på det jeg hadde tygd på. Men denne gangen sjekket jeg hva det var før jeg fortsatte å spise. Og tallerknen ble bare satt på kjøkkenet, for nå er jeg kvalm. Hva er det som har vært inni kjeften min, er det jeg tenker nå... Blir uvel bare av å tenke på hva det kan være. Sjansen er jo stor for at det bare er brusk igjen, denne gangen også. Men tenk om....
Har tatt vare på boksen fra Prior, imorra skal det ringes og klages.
OG ALDRI NOE MER KYLLING KJØTTDEIG. Dette gidder jeg ikke lenger. Sunn mat my ass!
Det er fordi kyllingen som går i kjøttdeig er partert med håndgranat.
SvarSlettDet er høyst sannsynlig (bare) kyllingbrusk. Altså bein fra kylling som ikke er partert godt nok.
SvarSlettExoF