mandag 30. mai 2011

Tidens nyeste trend; Planking.

Nå er vel dette litt gammelt, men har ikke sett behovet for å skrive om dette, før nå.

På framsiden av Dagbladet kan man idag lese om representanter fra Venstre og AP som planket på bystyret.

Jeg kan si meg delvis enig i at dette kan være farlig. Men Anti-planking? Er ikke det å dra overformynderiet tre hakk for langt...? Hvis man nå skal rette kampanjer mot planking, så er det vel flere ting man gjerne kan kaste seg over først.

Og kan ikke si at jeg er overvettes enig med hun som reagerer på dette. Det første jeg tenkte når jeg så bildet av de to som planker var at dette var tøft gjort. For det første så beviser de at de kjenner til ungdomskulturen og det på den rette måten. Man oppnår lite ved å fortelle ungdommen hva de skal og ikke skal gjøre. Da er det mye bedre med denne vinklingen istedet.

"Se på oss, vi gjør det samme som dere, men vi passer på at vi samtidig gjør dette trygt."

Jeg har skjønt det sånn at mange ser på Planking som noe skal gjøres på farlige steder. Nei. Planking er å legge seg som en planke på absurde steder. At det plutselig ble farlig, er når noen som ikke har hodet på rett sted blir fanget opp av media og media så begynner å hyle om "den livsfarlige trenden Planking".

Jesus fucking christ, sier jeg bare.. La nå ungdom være ungdom. Jeg tipper at de fleste har gjort noe like teit når de var yngre. Man møter seg selv bra i døra....

1 kommentar:

Du er velkommen til å kommentere innleggene, husk på at det du skriver skal du stå ansvarlig for. Trusler, hets, trakassering og annet står jeg helt fritt til å slette/ikke publisere og ta videre med politiet.