søndag 5. juni 2011

Pardon my french....

Dette innlegget er basert på denne artikkelen hvor man kan lese at dømte som sitter bak murene har flust av muligheter inne bak murene.


Dagpenger, kafebesøk, museumsbesøk, gratis utdanning og gratis treningstilbud.
Høres flott ut, ikke sant? Dette er visst hverdagen til en straffedømt person bak murene idag.

Hva er det jeg har? Dagpenger, ikke gratis kafebesøk, ikke gratis musemsbesøk, ikke gratis utdanning og ikke gratis treningstilbud. Og jeg har ikke DREPT NOEN!!

Men det er visst det man får gjøre. Da havner man i fengsel og får et fett liv i tillegg. Takke meg faen til RG styre! Jeg stemte FRP og er faen meg ikke fornøyd.

Er mange som snakker om at dette er et utslag av snillismen. Og selvsagt, det er det. Den snillismen som kommer av at man er under Jens Stoltenberg's styre. Vurderer å skrible ned noen trusler til han her, med tanke på hvor man kan havne etterpå(fett liv i sus og dus er stikkordet), men da blir jeg vel henta av menn i uniformer for trusler mot Rikets sikkerhet eller hva faen.

Men en ting kan jeg si: Jens Stoltenberg, du skal nå passe deg. Hvis du har et håp om å få regjere i fire år til, kan du bare glemme det. Jeg skal nå fortelle deg hvorfor. Eldrepolitikken går til helvete, skolepolitikken er allerede i helvete, fengselspolitikken er lukt på vei til helvete, generelt så kan man si at RødGrønt styre går lukt til helvete.

Dere har nå sittet i en god periode på flere år, lovt og løyet oss rett i trynet, brutt løfte på løfte. Kjørt veiene våre i grøfta, skolene forfaller, eldre får ikke den hjelpen de trenger, lange sykehuskøer og sikkert flere dusintall av andre saker jeg ikke kommer på i farten. Og for hva?? For at de kriminelle jævlene bak lås og slå skal HA DET BRA!

Hva i all verden er det dere der i toppen bruker til å tenke med? Deler dere en halv hjernecelle på alle? Har dere røyka så mange tusenlapper på Stortinget at all tankevirksomhet i hjernen opphørte?

Vi er IKKE fornøyde lenger! Folket er IKKE fornøyde.

Jens...... Du er ferdig.

4 kommentarer:

 1. Kunne ikke vært mere enig i det du skriver, vi får bare håpe at resten av folket får de late skinkene sine opp fra stolen og stemmer de ut ved neste valg, (synd det er 2 år til)

  SvarSlett
 2. Faen til sutring.

  Norge er verdens beste land å bo i. PUNKTUM.

  SvarSlett
 3. Meget så enig med deg vennen. Pengene som skal gå til helse og velferd for de lovlydige blir idag brukt til de lovbrytende, hva har de gjort for å fortjene det? Ikke rart kriminaliteten aldri tar slutt, livet er jo meget herlig for de som sitter inne, kommer ut, utfører gjerningen igjen og får komme inn bak murene igjen for videre luksus liv. Er det dette vi betaler skatt for? For at pengene skal gå inn i lommene på statsansatte og bli brukt til mer behageligheter for innesperrede mens folkeslaget som jobber og sliter for å få hverdagen til å gå må stå i lange køer for å få helsehjelp, betale for dyre utdannelser for ungene sine og at foreldrene deres får ikke den rette eldreomsorgen?

  Norge er kanskje et rikt land, men til hvilken nytte når rikdommen blir brukt til gale formål? Selv strømmen/kraft som kunne gått til å gi lavere priser på forbruk til husstandene blir solgt til utlandet og her må vi betale dyrere forbruk, bruke mindre strøm i husene og ty til andre metoder for oppvarmingen om vinteren....

  Hva skal det bli av Norge? Hvor vil politikken føre dette landet? Hvem kan vi stole på? Hvem skal få stemmene våre og som kan holde det de lover? Og har noen klart det etter at Gro Harlem Brundtland forlot posisjonen?

  SvarSlett

Du er velkommen til å kommentere innleggene, husk på at det du skriver skal du stå ansvarlig for. Trusler, hets, trakassering og annet står jeg helt fritt til å slette/ikke publisere og ta videre med politiet.