onsdag 1. februar 2012

Vis hud, få gratis PR.

Ja, nå er det nesten så jeg tenker på å gjøre det samme. Slippe en musikkvideo, vise litt hud, kle av meg noen klær og BANG! Gratis PR.

Tone Damli Åberge lanserte sin musikkvideo til låten "Look back". Hvor hun viser kløft, mage, rygg og lår. Norske PR "eksperter" har fordømt dette valget, og kalt det dumt, billig og sjåvinstisk.

Da lurer jeg på.. Siden når var det dumt, billig og sjåvinistisk å vise fram en sunn kropp? Tone har ikke silikon. Ikke anoreksia. Ikke bulimi. Hun er en sunn dame som trener og spiser godt, ved siden av hverandre, i god harmoni. Sånn det skal være.

Er det sånn at med engang en kropp er sunn og naturlig, så blir folk forferdet? Blir dere sjalu over at hun er så heldig at hun kan holde kroppen fin ved trening? Og ikke med hundreogørten forskjellige plastiske operasjoner? Er det virkelig så ille fatt med resten av folket i Norge, at de blir sjalu ved å se en kropp som er trent, naturlig og sunn?

La meg også vurdere en annen ting:

Er kroppen til Tone så oppsiktsvekkende at det må bli skrevet om dag ut og dag inn i flere uker fremover? Ja, hun har en kropp. Get over it. Dette er en ikke-sak. Vi har virkelig andre mer graverende saker å bry det lille hodet vårt med. Så hvorfor gnåler dere om denne kroppen hele tiden? Debattene raser på både radio, tv og på nett. Jeg vil heller se en god debatt om hvorfor folk kjører som griser og dreper folk på veien våre. Jeg vil heller diskutere infrastrukturen her i landet, hvorfor veiene er så dårlige, hvorfor eldre råtner bort på eldrehjem, hvorfor skoleelever gruer seg til en dag på en falleferdig skole.

Kanskje hvis vi foretok en demonstrasjon i bare Evas og Adams drakt for bedre utbygging og bedre vedlikehold, hadde vi fått den oppstandelsen rundt dette som disse sakene faktisk fortjener?

Only time will tell.....

3 kommentarer:

Du er velkommen til å kommentere innleggene, husk på at det du skriver skal du stå ansvarlig for. Trusler, hets, trakassering og annet står jeg helt fritt til å slette/ikke publisere og ta videre med politiet.