lørdag 15. mars 2014

- Veldig lite gjennomtenkt.

Dette uttaler Marna Ramsøy om reklameringen for restauranten Brød & Circus i Steinkjer-Avisa. Artikkel her.

Marna Ramsøy jobber som leder i likestillings- og mangfoldsutvalget i Steinkjer kommune, og mener at dette er holdninger som næringslivet ikke bør fronte.

Da lurer jeg på hva slags holdninger hun mener de prøver å fronte. Dette er en reklame for mannfolka på mannfolka's dag den 14. mars, den populære Steak & Blowjob day, som ble opprettet i 2002. Biff&BJ(som den blir kalt her i Norge) er satt til å være en måned etter Valentins dagen den 14 februar og er en hyllest til mannfolkene.

Så litt reklamering må vel få gå? Eller skal man begynne å kommentere på all reklameringen som foregår i ukene før Valentins dagen?

Jeg finner det merkelig at man ikke får, på et humoristisk vis, reklamere for Biff&BJ dag, når reklameringen for Valentins dagen kan gå helt rabiat, både i TV, radio og avisene.

Har likestillingen gått for langt? Eller kan vi nå begynne å si at likestillingen for kvinner er på stedet hvil, mens likestillingen for menn begynner å gå tilbake? At menn nå mister rettigheter, ikke kan oppføre seg som mannfolk, ei heller dele humor på et mannfolks vis?

Glemmer disse hardcore feministene at hver eneste gang de hyler, så mister vi normale kvinnfolk mer og mer respekt for dem? Jeg skjemmes nå herved over å være kvinnfolk, da jeg deler kjønn med disse kvinnfolkene som sitter å hyler over små filleting som dette, når kvinner i andre land ikke en gang har lov å reise seg i forsamlinger og si sin mening uten å måtte være redd for å bli steinet, få bøter og det som verre er.

Er løsningen på dette å sende de vi har ned til de som er mindre heldige? "Vi er ferdige her vi nå, dere kan heller reise til de som trenger dere mer enn oss."
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du er velkommen til å kommentere innleggene, husk på at det du skriver skal du stå ansvarlig for. Trusler, hets, trakassering og annet står jeg helt fritt til å slette/ikke publisere og ta videre med politiet.