torsdag 23. desember 2010

Kom julestemning og treng deg på, her skal du motstand finne! 2

Måtte nok ta i bruk en allerede brukt tittel, siden jeg freeeeemdeles sliter med å finne dette folk kaller julestemning.

Men nå er det Lillejulaften, og det vil si at Grevinnen og Hovmesteren ruller over tvskjermen ikveld ved ni tiden. DA tror jeg at julestemninga kommer til å komme smygende for, i tradisjonens tro, da skal juletreet være pyntet ferdig og det samme med resten av huset. Kommer ikke stemningen krypende da, kan jeg offisielt kalle meg for "vokst opp".

Jeg hater å vokse opp. Må. holde. fast. på. barndommen. og. finne. på. masse. barnslige. greier... Ut og ha snøballkrig! Wuhu!

Som sikkert de fleste som er fra samme område som meg veit, så har HamKam blitt truet med konkurs. Jeg gråt litt når jeg fikk vite det, fordi laget har slitt i år for å rykke opp og endelig fikk vi premie for slitet. Men så kom denne beskjeden og alt ble surt igjen. MEN, kjære lesere! Jeg leser i dagens avis at Næringslivet har gått inn i saken og sagt at HamKam betyr for mye til å bli slått konkurs, og rykke ned til femte divisjon. Nå er det snakk om ille sponsing, og mange føringer, men samme faen! Så lenge HamKam overlever denne krisen også, så kan jeg gjøre alt man får beskjed om at man må gjøre for å redde klubben.

Og nå er det sikkert noen som kaller meg for en hooligan. At jeg orker å bruke så mye tankevirksomhet på en fotballag lissom... "Det er jo bare en gjeng med idioter som jager en ball!" Jeg skal fortelle deg hva det er jeg: Det er å stå sammen, ikke som et individ, men som et lag og kjempe for seier. Det er å gråte sammen med venner for et opprykk, et nedrykk eller en seier. Det er samhold, stolthet og ære. Det er KAMMA, for faen! (Eller fotball/idrett, hva du enn foretrekker).

Hjertet mitt flommer over av stolthet over menneskene som nå har gått inn i denne saken og hjulpet til, på en eller annen måte. Dere er ryggraden til HamKam. Uten dere ildsjeler ville ikke fotballen hatt noe samhold å snakke om.

Dæven, er nesten så jeg feller en tåre her jeg sitter....

Nei, dæven. Nå er det reklame for Hamar/Lillehammer julebrus på tv. *sikle* <--- innleggets off track..

Uansett.. Jeg rabler ned ord og dere stakkarer må lese.

Har DU fått julestemning i kroppen enda, har du vokst ifra julen og sist, men ikke minst: Hva syns du om fotball?

3 kommentarer:

 1. Skal se det samme programmet kl 21..... OG da kan vi komme i julestemning sammen frøken... Ha en strålende dag... Pass deg for bitende Etater ;)

  SvarSlett
 2. Kristian: Hehe, jeg kom ihvertfall sånn delvis i julestemning. Men bare delvis fordi de pokkers ¤%!!¤%"¤!%!¤%"%!¤"(!#!)%#¤&%!(¤ juletrelysene tok kvelden istad... Makan til slasker, altså.. Så må jo ut imorra og skaffe til veie noen greier som lyser og forhåpentligvis ser bra ut(som om det kommer til å skje...)

  Bitende Etater er skumle greier.. Jeg vil IKKE ha en sånn en på besøk altså. :'( Men hvis Etaten ikke biter, er det bare å komme altså. :P

  SvarSlett
 3. Fotball er bra, men Kamma er røv...
  men ...
  Sparke ball og flyve fort, det er dårlig foppal-sport. Ballen går fra mann til mann, i HamKam...
  det er bra saker!

  Håper julestemninga har holdt julen hjem.

  ExoF.

  SvarSlett

Du er velkommen til å kommentere innleggene, husk på at det du skriver skal du stå ansvarlig for. Trusler, hets, trakassering og annet står jeg helt fritt til å slette/ikke publisere og ta videre med politiet.