fredag 6. september 2024

Gjenoppstår bloggingen?

 Vi kunne lese at Linnea Myhre gjør comeback som blogger: https://www.tv2.no/underholdning/gjor-comeback-etter-15-ar/16926889/

15 år siden sist. 

Vil vi gå mer og mer vekk fra å skulle bli fora ting av mennesker som farer over skjermen vår i korte eller lengre klipp, og gå mer tilbake å lese det folk har å si? Kanskje. 

Har folk tid til å sette seg ned i den travle hverdagen for å oppdatere seg på hva blogguniverset mener om ditt og tang? Kanskje. 

Det er jammen meg deilig å bare sette seg ned med telefonen og filme det man vil si, men det er noe helt annet å sette seg ned ved pcen og begynne å hamre på et tastatur og se ordene komme løpende ut av fingertuppene også. 

Bloggkarrieren min var jo veldig lang den også, ikke like suksessfull, kanskje, men lang var den. Og den starta på VG blogg av alle steder. 

Deretter over hit. 

Jeg har alltid likt å skrive mer enn å snakke inn i et følelsesløst kamera, det er litt distanse fra meg og ut til andre, og det er ikke kleint, men det er jo det å sette seg ned og finne noe å skrive om også da. 

For å svare på mitt eget spørsmål i tittelen her: Jeg veit ikke.