fredag 30. juli 2010

"og er etter forholdene i grei form..."

Dette står om den 20 år gamle jenta som ble voldtatt på Oslo Fjordcamping natt til igår.
http://www.dagbladet.no/2010/07/30/nyheter/voldtekt/gruppevoldtekt/seksuelle_overgrep/12766823/

Stakkars jente.. Her er det snakk om 5 menn som tydeligvis har brukt feil hodet, og i avhør sier at de har hatt "frivillig seksuell omgang med kvinnen."

Da er det synd at venninna som fant kvinnen, trodde noe helt annet, utifra skader og diverse som kvinnen hadde, og at voldtektsmottaket tydeligvis har funnet skader i underlivet på kvinnen, som tyder på voldtekt. Hadde de ikke funnet det, hadde ikke mennene sittet som siktet.

Nei..... Jeg har bare en ting å si om sånne mennesker: Idiotiske, psyke psykopater. Dere burde bli stripsa, ballene skrudd fast i ei skrustikke og bli kastrert med en sløv kniv. Dere er jordas avskum.. Det fins ingen unnskyldning for å voldta en jente, ei heller å voldta en gutt. Det fins ingen unnskyldning for å voldta et menneske. Å frarøve et menneske frihetsfølelsen på den måten.

Jeg vet at Justisministeren hevet strafferammen for voldtekt tidligere iår, men det er alikevel ikke nok. Voldtektsmenn burde bli kastrert, og frarøvet muligheten til å ha sex, ever again. It is the only punishment that fits the crime...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du er velkommen til å kommentere innleggene, husk på at det du skriver skal du stå ansvarlig for. Trusler, hets, trakassering og annet står jeg helt fritt til å slette/ikke publisere og ta videre med politiet.