tirsdag 6. november 2012

Litt tilbake igjen, kanskje.

Lenge siden sist, men jeg glemmer hele tiden. Også kommer jeg på igjen, også glemmer jeg.

Men nå må jeg bare skrive.
Har hatt en ganske så tung tid frem til nå, og det kan kanskje se ut til at det kan bli litt bedring. Fikk tilbakefall på M.E., om det er nå engang det jeg har. Har blitt veldig usikker igjen, og jeg sitter med så mange spørsmål og liksom "whatif's" at jeg nesten blir gal.

For en tid tilbake, så leste jeg som alle andre her i Norge oppslag på oppslag om borreliose. Flåttjævel'n. Ett bitt og hele framtiden din blir forandret. Og jeg begynte å tenke litt, sammenlignet symptomer, du veit.. Tenkte sånn innerst inne at det hørtes veldig likt ut, at bildet de tegnet i media var veldig likt meg.

Så nå stiller det seg mange spørsmål, men først... Jeg vil vite, men jeg vil ikke vite, fordi får jeg vite at det er dette, så hva faen skal jeg gjøre med de årene jeg mistet til feildiagnosering? Ja, hurra, jeg får tilbake livet mitt, men hva med de årene jeg mistet? Jeg gikk glipp av videregående, russetiden, jeg gikk glipp av så mye.

Jeg vil vite, men jeg vil ikke vite...

Går på Imovane om dagen for søvnproblemer. Jeg ringte legen den dagen jeg satt i sofaen og friket litt ut fordi jeg følte at alle var ute etter meg, og noen venner sparket meg rimelig hardt i ræva og ba meg om å ringe for dette var ikke sånn det skulle være. Løsningen ble at jeg fikk Imovane for å få sovet ordentlig og lenge nok til at jeg ble uthvilt.

Har forsåvidt funket det, og jeg er på vei opp igjen.. Jeg må tenke.. Og jeg må ta kontakt med folk for å få ordnet en blodprøve. Jeg MÅ vite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du er velkommen til å kommentere innleggene, husk på at det du skriver skal du stå ansvarlig for. Trusler, hets, trakassering og annet står jeg helt fritt til å slette/ikke publisere og ta videre med politiet.